When the world is ready, we are!

 

Het idee was snel geboren, dat wanneer we weer mochten we de Wet van Weber in de schuur zouden gaan draaien. Terug naar waar het allemaal begon, zo'n drie jaar geleden.

We kregen groen licht van de overheid en binnen 24 uur stond het reserveringssysteem open op onze website. De Wet van Weber met een twist en op 1,5 meter afstand. Chef Rob serveerden zijn vijf beste gerechten uit de afgelopen edities, (her)ken jij ze nog?

Niet alleen de tafelsetting en looproutes, maar ook de manier waarop we onze gasten bedienden was helemaal in thema van de anderhalve meter. Via strobalen van de boer serveerden wij de gerechten en wijnen en kregen de gerechten hun fisishin-touch. De vintage bestekkistjes werden iedere gang bijgevuld en op gepaste afstand vertelden wij de verhalen bij de gerechten en wijnen.

Het was heerlijk om iedereen zo te zien genieten van hetgeen wij als familie het liefste doen. Een avond uit, zoals wij vinden dat een avond uit eruit zou moeten zijn.

Previous
Previous

The Ottolenghi Edition

Next
Next

The Sky Edition