The Japanese Edition

 

“In veel gerechten pas ik onbewust een hoop Japanse producten en dus ook smaken toe. In mijn zoektocht naar een volgend thema voor de Wet van Weber kwam ik hier onbewust achter en vond ik het interessant om mijzelf en het team uit te dagen om verder te kijken dan de al opgedane kennis van deze keuken” - Rob Reizevoort 

Voor deze editie wilde we beide kanten van Japan laten zien aan onze gasten. Enerzijds de rauwe en industriële kant in combinatie met de streetfood cultuur. Anderzijds de subtiele en rustige kant van Japan waarbij de puurheid en kwaliteit van het eten naar voren komt.  

Om deze twee kanten een vorm te geven in een locatie en totaal beleving, moesten we afreizen naar Fabriek Zuidermeer. Fabriek Zuidermeer wordt veelal gebruikt als fotostudio, waardoor de verschillende studio's konden worden omgetoverd tot uiteenlopende dinersettings. Als klap op de vuurpijl werden de gasten per gezelschap uitgenodigd voor hun eigen moment bij de chefstable.  

Previous
Previous

The Moroccan Edition

Next
Next

The Cabin Edition